Guri Law, ligje dhe jo vetëm

Ne gjendemi këtu për ti dhënë zgjidhje problemeve tuaja, me anë të konsulencës ligjore si dhe përfaqësimit në të gjitha shkallët e gjykimit, në fushën kombëtare si dhe ndërkombëtare.

Studio ligjore zotëron eksperiencë në treg prej një periudhe 18-vjecare

Natyra e Ceshtjeve qe trajtojmë:

Civile

Eksperiencë 18 vjeçare. Trajtojmë çështjet me kujdesin dhe vëmendjen e duhur, në mënyrë që klienti të ndihet sa më i vlerësuar dhe i mbrojtur nga ne.

Administrative

Ndjekim me profesionalizëm çështjet në fushën administrative, në të gjitha shkallët e gjykimit

Penale

Askush nuk mund të trajtohet si fajtor, për sa kohë nuk ka një vendim penal të formës së prerë.

Trajtimi i shoqërive tregëtare
Arbitrazhi ndërkombëtar

Trajtimi i çështjeve në abritrazh të të gjitha llojeve, me eksperiencë në disa gjuhë të huaja

Pasuri te paluajtshme/konsulencë imobiliare (bashkëpunim me KW Albania)
Gjetja e apartamentit të ëndrrave kurrë nuk ka qenë më e lehtë! Shitje/Blerje/Qira/Investime Meso me shume... Mario Guri KW Albania

"Konsulence imobiliare, nuk ka qene kurre me e lehte per te gjetur shtepine e endrrave"

Investimente

Konsulence imobilare per personat qe interesohen te investojne ne prona te patundshme ne te gjithe tiranen dhe jo vetem.

Shitje

Trajtimi i pronës tuaj me profesionalizëm dhe kujdesin e duhur në mënyrë që të ketë vlerësimin maksimal në treg

Blerje

Ju ofrojmë ndihmë në një nga proceset më të rëndësishme në jetë, siç është blerja e apartamentit të ëndrrave tuaja

Qira

Ju ndihmojmë me kërkesat tuaja në mënyrë cilësore dhe në kohë të shpejtë